Kyselyt: Virtuaaliteknologiat ja sponsorointi - SeAMK Projektit

Kyselyt: Virtuaaliteknologiat ja sponsorointi

Hankkeiden logot: Etelä-Pohjanmaan Liitto, Into, SeAMK, EU Lippu, Vipuvoimaa EU:lta, ELY keskus

Vastaa kyselyihin ja voita leffalippuja! 

Kyselyt ovat kaikille avoimia, etkä tarvitse aikaisempaa kokemusta tai osaamisesta virtuaaliteknologioista. Kyselyissä selvitetään alueemme yritysten kiinnostusta ja osaamista erilaisiin virtuaalisuuden mukanaan tuomiin mahdollisuuksiin liittyen. Kysely liittyy kulttuurituotannon yamk-opinnäytetyöhön, jossa tutkitaan eteläpohjalaisten yritysten kiinnostusta ja osaamista hyödyntää virtuaaliteknologioita erilaisin tavoin. Opinnäytetyö julkaistaan luettavaksi Theseus-tietokantaan.

 

Kysely virtuaaliteknologioista.

Kysely sponsoroinnista ja yritysyhteistyöstä. 

 

Vastaajien kesken arvotaan palkinnoksi 2kpl leffalippuja Seinäjoen elokuvateatteriin BioRexiin.

Kysely on anonyymi eikä henkilötietoja kerätä, muuta kuin halutessasi osallistua arvontaan tai pyytääksesi lisätietoja aiheesta. Arvonta suoritetaan 24.2.2023 klo 15. Henkilötiedot poistetaan tietosuojaselosteen mukaisesti. Tietosuojaseloste on luettavissa täältä. Kyselyn tulokset esitetään ryhmätasolla niin, ettei yksittäisiä vastauksia pystytä tunnistamaan. Tutkimuksen analyysin ja raportoinnin jälkeen vastaukset hävitetään eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen.

Opinnäytetyö tehdään VIBIOL – Virtuaalitapahtumista uutta liiketoimintaa Etelä-Pohjanmaalle -hankkeelle*. Hanketta hallinnoi Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja hanke toteutetaan yhdessä Into Seinäjoen kanssa. Hankkeen tavoitteena on hyödyntää eri tavoilla virtuaalisuutta, luoda virtuaalisuudesta lisäarvoa liiketoiminnalle sekä kehittää uusia yritysyhteistyömalleja ja sitä kautta luoda uusia virtuaalisia elämyksiä alueelle.

Tästä linkistä pääset tutustumaan lyhyeen videoon, jossa virtuaaliteknologiaan liittyvää termistöä avataan, suosittelemme katsomaan sen ennen vastaamista kyselyyn: Mitä on XR?

 

KYSELYT OVAT SULKEUTUNEET – KIITOS KAIKILLE VASTAAJILLE, ONNI SUOSI TÄLLÄ KERTAA MIKKOA JA HEIDIÄ

Vastaa kyselyihin 24.2.2023 klo 15 mennessä.