Virtuaalitodellisuutta livenä -työpaja - SeAMK Projektit

Virtuaalitodellisuutta livenä -työpaja

#

Hankkeiden logot: Etelä-Pohjanmaan Liitto, Into, SeAMK, EU Lippu, Vipuvoimaa EU:lta, ELY keskusTule testaamaan ja ideoimaan, miten virtuaalitodellisuus voi olla osa bisnestäsi.

Aikataulu

12.30-13.00 Kahvit
13.00-13.05 Tervetulosanat
13.05-13.25 Kuortaneen urheiluopiston käyttökokemuksia 360-toteutuksesta, Riina Salo
13.25-13.45 Metaversen mahdollisuudet tapahtumissa ja matkailussa, Zoan, Karoliina Leisti
13.45-15.00 XR-labran esittely, esimerkit, testaus

Tilaisuus aloitetaan kahvitarjoilulla ja puheevuoroilla kokoustila Swingissä Frami B-osassa, josta siirrytään SeAMKin XR-labraan. 

Työpajan aluksi Kuortaneen Urheiluopiston Riina Salo kertoo, miten he ovat hyödyntäneet 360-kuvatoteutustaan asiakaspalvelun tukena ja millaisia kokemuksia heillä on sen käytöstä syntynyt. 

Metaverset ja metaversumit puhuttavat nyt kaikkialla. Millaisia ne oikein ovat ja mitä ne mahdollistavat? Karoliina Leisti Zoanilta avaa metaversumin mahdollisuuksia tapahtumien ja matkailun käyttöön sekä esittelee Zoanin rakentamaa Cornerstonea. 

Työpajassa pääset kokeilemaan virtuaalilaseja ja erilaisia XR-sovelluksia käytännössä, mm. Google Earth, YouTube 360 sekä tutustumaan Törnävän ja Kirkkokadun virtuaalisiin tapahtuma-alueisiin. Lisäksi saat ohjeistuksen miten mallinnat helposti puhelimella (iPhone 12pro & 13pro) VR-elementtejä. 

ilaisuus aloitetaan kahvitarjoilulla Frami B:n aulan 2.kerroksessa, josta siirrytään SeAMKin XR-labraan. 

Työpajan aluksi Kuortaneen Urheiluopiston Riina Salo kertoo, miten he ovat hyödyntäneet 360-kuvatoteutustaan asiakaspalvelun tukena ja millaisia kokemuksia heillä on sen käytöstä syntynyt. 

Työpajassa pääset kokeilemaan virtuaalilaseja ja erilaisia XR-sovelluksia käytännössä, mm. Google Earth, YouTube 360, AltSpace sekä tutustumaan Törnävän ja Kirkkokadun virtuaalisiin tapahtuma-alueisiin. Lisäksi saat ohjeistuksen miten mallinnat helposti puhelimella (iPhone 12pro & 13pro) VR-elementtejä. 

Työpajan järjestävät:

VIBIOL – Virtuaalitapahtumista uutta liiketoimintaa Etelä-Pohjanmaalle*

XR-teknologiat osana matkailijan asiakaspolkua*

*Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.