Menestysresepti – työn sujuvoittaminen, tuottavuus ja työhyvinvointi ravintola-alalla
Menestysresepti – työn sujuvoittaminen, tuottavuus ja työhyvinvointi ravintola-alalla on hanke, joka tarjoaa konkreettisia ratkaisuja ravintola-alan tuottavuuden ja työhyvinvoinnin haasteisiin. Tule mukaan vahvistamaan osaamista, parantamaan työn sujuvuutta ja edistämään ravintola-alan pk-yritysten menestystä paikallisella ja valtakunnallisella tasolla!
Hankkeessa keskitymme:
🍴 Työhyvinvoinnin parantamiseen ja työn sosiaalisen kestävyyden vahvistamiseen.
🍴 Tuottavuuden kehittämiseen ravintolaliiketoiminnan erityispiirteet huomioiden.
🍴 Digitaalisten ratkaisujen hyödyntämiseen eettisesti kestävin tavoin.
🍴 Inklusiivisten toimintatapojen luomiseen, jotka tukevat henkilöstön osallisuutta ja jatkuvaa kehitystä.
Tämä on tilaisuutesi vaikuttaa alan tulevaisuuteen
– yhdessä luomme toimivampia, tuottavampia ja hyvinvointia tukevia työympäristöjä.
Tartu tilaisuuteen – tehdään ravintola-alasta entistä parempi yhdessä!
Hanketiedot
- Menestysreseptin -hankkeen toteuttajat ovat Tampereen ammattikorkeakoulu ( koordinoi) .
- Osatoteuttajia ovat Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Satakunnan ammattikorkeakoulu, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Lab- ammattikorkeakoulu
- Hankkeen toteutusaika 11/2024- 10/2026
- SeAMKin osuus budjetista on 192 179 €
- Rahoitus ESR+ 2021-2027
Lisätiedot
Asiantuntija, tki
sähköposti
Taina.Seppala-Kolkka(a)seamk.fi
puhelin
Lehtori
erikoisala: Elintarvikehygienia, omavalvonta, tuotekehitys, ruokatuotantoprosessit, kestäväkehitys ammattikeittiössä, tilasuunnittelu, IT-järjestelmät (alan)
sähköposti
Kirta.Nieminen(a)seamk.fi
puhelin