Yhteistyöllä hävikkiosaajaksi HävikkiHUB-hnake - SeAMK Projektit

Menestysresepti – työn sujuvoittaminen, tuottavuus ja työhyvinvointi ravintola-alalla

Menestysresepti – työn sujuvoittaminen, tuottavuus ja työhyvinvointi ravintola-alalla on hanke, joka tarjoaa konkreettisia ratkaisuja ravintola-alan tuottavuuden ja työhyvinvoinnin haasteisiin. Tule mukaan vahvistamaan osaamista, parantamaan työn sujuvuutta ja edistämään ravintola-alan pk-yritysten menestystä paikallisella ja valtakunnallisella tasolla!

Hankkeessa keskitymme:

🍴 Työhyvinvoinnin parantamiseen ja työn sosiaalisen kestävyyden vahvistamiseen.

🍴 Tuottavuuden kehittämiseen ravintolaliiketoiminnan erityispiirteet huomioiden.

🍴 Digitaalisten ratkaisujen hyödyntämiseen eettisesti kestävin tavoin.

🍴 Inklusiivisten toimintatapojen luomiseen, jotka tukevat henkilöstön osallisuutta ja jatkuvaa kehitystä.

Tämä on tilaisuutesi vaikuttaa alan tulevaisuuteen

– yhdessä luomme toimivampia, tuottavampia ja hyvinvointia tukevia työympäristöjä.

Tartu tilaisuuteen – tehdään ravintola-alasta entistä parempi yhdessä!

Hanketiedot

  • Menestysreseptin -hankkeen toteuttajat ovat  Tampereen ammattikorkeakoulu ( koordinoi) .
  • Osatoteuttajia ovat Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Satakunnan ammattikorkeakoulu, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Lab- ammattikorkeakoulu
  • Hankkeen toteutusaika 11/2024- 10/2026
  • SeAMKin osuus budjetista on  192 179 €
  • Rahoitus  ESR+ 2021-2027

Lisätiedot

Vaalea nainen seisoo toinen käsi lanteella ja toinen takin liepeessä.

Seppälä-Kolkka, Taina

Asiantuntija, tki

sähköposti

Taina.Seppala-Kolkka(a)seamk.fi

puhelin

+358406807095

Nieminen, Kirta

Lehtori

erikoisala: Elintarvikehygienia, omavalvonta, tuotekehitys, ruokatuotantoprosessit, kestäväkehitys ammattikeittiössä, tilasuunnittelu, IT-järjestelmät (alan)

sähköposti

Kirta.Nieminen(a)seamk.fi

puhelin

+358408305081

Ylinen, Eliisa

Lehtori

sähköposti

Eliisa.Ylinen(a)seamk.fi

puhelin

+358406807245