Mitä hyödyn ja mitä se edellyttää? - SeAMK Projektit

Mitä hyödyn ja mitä se edellyttää?

Löydä uusia bisnesideoita ja parempia keinoja selvitä yritysmaailman kilpailukentällä

Ympäristönäkökulmien rooli kasvaa vauhdilla yritysten toiminta- ja kilpailukyvyn säilyttämisessä. Muutos ei koske vain suuria teollisuuden toimijoita. Myös PK-yrityksissä alkaa olla kiire tunnistaa ja reagoida käynnissä olevaan murrokseen. On löydettävä uusia tapoja ja resursseja toteuttaa liiketoimintaa ja kestävän kehityksen innovaatioita menestyäkseen.

  • Miten resurssipulaa ratkaistaan?
  • Pysytkö mukana muutoksessa?
  • Riittääkö osaaminen?

 Tule mukaan uudistumaan, maksutta

  • Kilpailukykyä ja kestävyyttä yrityksellesi tai itsellesi
  • Työtä ja työmarkkina-arvoa
  • Muutoksenhallintakykyä
  • Yhteistyön voimaa alueella

Kuten etusivulla jo kerroimme, päivän sana on sopeutumiskyky niin yrityksille kuin yksityishenkilöilläkin. Voit valita onko kasvava yritys- ja ympäristövastuu uhka vai mahdollisuus? Liiketoiminnan muutos vaatii tulevaisuuden menestyjiltä rohkeutta ja uutta osaamista tuotekehityksestä viestintään. Yksi tärkeä menestysmahdollisuus on ympäristöosaamisen kehittäminen. Tule mukaan verkostoitumaan, oppimaan ja rakentamaan vahvaa yhtenäistä Etelä-Pohjalaista teollisuutta. Testataan yhdessä ympäristöjohtamisen käytännön työkaluja ja kehitetään ympäristöosaamistanne PK-yritysten tarpeiden näkökulmasta. Samalla luodaan uutta työtä ja työmarkkina-arvoa alueelle.

Mitä tuotteen hiilijalanjälkilaskenta voisikaan tarjota tuotekehitykselle tai markkinoinnille? Miten arvioida kestävän kilpailukyvyn potentiaalia ja kiertotalouden mahdollisuuksia? Miten johtaa ja brändätä uudenlaista kilpailukykyä?

 

Mitä tämä edellyttää yritykseltäni tai minulta?

 

Osallistuminen on maksutonta, eikä se velvoita osallistujia mitenkään. Omalla aktiivisuudellasi vaikutat tietysti siihen, paljonko tietoa saat hyödyksi tilaisuuksista. Pyrimme rakentamaan tilaisuudet käytännönläheisiksi ja pitäen kokoajan mielessä pääkohderyhmän: Etelä-Pohjanmaan Pk-teollisuus.

Yrityskohtaista osallistujamäärää ei ole rajoitettu, joten osallistua voi tulla isommallakin porukalla.

Tilaisuudet järjestää SeAMK (Seinäjoen Ammattikorkeakoulu). Ne ovat täysin maksuttomia, koska ne ovat osa Ytyä teollisuuteen hanketta, jota rahoittaa Euroopan Sosiaalirahasto.

Katso tulevat tapahtumat!

Laitetaan osaamiset ja tarpeet törmäyskurssille

– Luodaan jotain uutta!

Pysy ajan tasalla, seuraa somessa “Ytyä teollisuuteen”

LinkedIn linkki
Siirry LinkeIn
facebooklogo
Siirry FB

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisätietoa

Heli Hietala

Projektipäällikkö

sähköposti

Heli.Hietala(a)seamk.fi

puhelin

+358408302028