Syvennä osaamista ravitsemisalalla, täsmäkoulutus 20.2.-26.3.2024, Vimpelin seutu - SeAMK Projektit

Syvennä osaamista ravitsemisalalla, täsmäkoulutus 20.2.-26.3.2024, Vimpelin seutu

Kenelle

Erilaiset kasvisruokavaliot ovat yhä suositumpia monestakin syystä. Koulutus on tarkoitettu Sinulle, jolla on jo ravitsemisalan koulutus ja/tai toimit ravitsemisalan työtehtävissä tällä hetkellä, ja haluat syventää osaamistasi muun muassa kasvisruokavalioihin liittyen.

Mitä saat

Koulutuksessa pääset syventämään osaamistasi ravitsemisalan ajankohtaisten teemojen osalta ja perehtymään mm. erityisruokavalioihin, kasvisten kulutuksen lisäämiseen ja erilaisten kasvisruokien vastuulliseen valmistamiseen. Lisäksi Sinulle tarjotaan yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa opintojen aikana osaamisen vahvistamiseksi. Koulutuksesta annetaan todistus.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina 20.2.-26.3.2024, sisältäen lähi- ja verkko-opetusta, yhteensä kolme (3) koulutuskertaa. Lähiopetus järjestetään Vimpelin yhteiskoulun keskuskeittiössä, os. Opintie 29, 62800 Vimpeli.

Keskeinen sisältö ja opetusajankohdat

  • Monipuoliset kasvisruokavaliot, vastuullinen valinta, Teams-luento, ti 20.2. klo 13-15.
  • Erilaisten kasvisproteiinien käyttö ruoanvalmistuksessa, lähiopetus ti 12.3. klo 13–15, Vimpelin yhteiskoulun keskuskeittiö.
  • Erityisruokavalio-osaaminen ja ravitsemus, Teams-luento, ti 26.3. klo 13-15.

Ilmoittautuminen

Syvennä osaamista ravitsemisalalla – Sedu.

Lisätietoja

Projektiasiantuntija Minna Luomanen I p. 040 868 0735 I minna.luomanen@sedu.fi

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.