Syvennä osaamista ravitsemisalalla, täsmäkoulutus 23.4.-14.5.2024, Kauhajoen seutu - SeAMK Projektit

Syvennä osaamista ravitsemisalalla, täsmäkoulutus 23.4.-14.5.2024, Kauhajoen seutu

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, jolla on jo ravitsemisalan koulutus ja/tai toimit ravitsemisalan työtehtävissä tällä hetkellä, ja haluat syventää osaamistasi muun muassa kasvisruoka- ja erityisruokavalioihin liittyen.

Mitä saat

Koulutuksessa pääset syventämään osaamistasi ravitsemisalan ajankohtaisten teemojen, kuten monipuolisten kasvisuruokien ja vastuullisuuden osalta, sekä kertaamaan erityisruokavalio-osaamistasi ja niiden ravitsemuksellista haastetta. Tarjoamme lisäksi osallistujalähtöistä ohjausta ja neuvontaa opintojen aikana.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina 20.2.-26.3.2024, sisältäen lähi- ja verkko-opetusta, yhteensä kolme (3) koulutuskertaa. Lähiopetus järjestetään Kauhajoen yhteiskoulun keskuskeittiöllä, os. Prännärintie 4, 61800 Kauhajoki.

Keskeinen sisältö ja opetusajankohdat

  • Monipuoliset kasvisruokavaliot, vastuullinen valinta, Teams-luento, ti 23.4. klo 13-15.
  • Erilaisten kasvisproteiinien käyttö ruoanvalmistuksessa, lähiopetus ti 7.3. klo 13–16, Kauhajoen yhteiskoulun keskuskeittiö.
  • Erityisruokavalio-osaaminen ja ravitsemus, Teams-luento, ma 13.5. klo 13-15

Ilmoittautuminen

Syvennä osaamista ravitsemisalalla (Kauhajoen alue) – Sedu

Lisätietoja

Projektiasiantuntija Minna Luomanen I p. 040 868 0735 I minna.luomanen@sedu.fi

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.