Stooripuu ja Tarinapolku-pajat Seinäjoella 26.4. ja 27.4.2023 - SeAMK Projektit

Stooripuu ja Tarinapolku-pajat Seinäjoella 26.4. ja 27.4.2023

TUODAAN ETELÄPOHJALAISUUDEN AINUTLAATUISUUS MATKAILIJOIDEN KOETTAVAKSI!
Stooripuu ja Tarinapolku-pajat Seinäjoella 26.4. ja 27.4.2023

Nyt pääset kehittämään oman matkailuyrityksesi toimintaa tarinallistamalla ja ottamalla hyödyn irti eteläpohjalaisuuden ainutlaatuisista yksityiskohdista. Tarinan avulla yrityksen toimintaan luodaan elämyksellisyyttä. Asiakaskokemuksesta tehdään vaikuttava, erottuva ja elämyksellinen tarinakokemus.

SeAMKin XR-teknologiat osana matkailijan asiakaspolkua -hankkeen avulla on tunnistettu Etelä-Pohjanmaan matkailun ainutlaatuiset myyntivaltit ja elementit. Näitä hyödyntämällä ja käyttämällä tarinallistamisen keinoja, tarjoamme matkailijoille entistä monimuotoisemman ja vetovoimaisemman Etelä-Pohjanmaan koettavaksi!

Työpaja 1 STOORIPUU: 26.4. klo 12–16. Hotelli Alma, Seinäjoki.
Työstetään omia liiketoiminnan tarinaelementtejä Stooripuu-menetelmän avulla, päivän päätteeksi laadit oman yrityksesi ydintarinan ensimmäisen version.

Työpaja 2 TARINAPOLKU: 27.4. klo 9–12.30. Hotelli Alma, Seinäjoki.
Tarinapolku-työkaluilla lähdemme hyödyntämään ydintarinan elementtejä yhden valitsemasi elämyksen tarinallistamisessa.

Työpajoihin on rajoitettu osallistujamäärä. Työpajat on tarkoitettu matkailuyrityksille, joten he ovat etusijalla ilmoittautumisessa, mutta myös muut alan toimijat ovat tervetulleita. Työpajat järjestetään XR-teknologiat osana matkailijan asiakaspolkua -hankkeessa. Työpajapäivien aikana esittelemme myös yrityslähtöisin esimerkein, miten tarinoita voidaan hyödyntää matkailupalveluissa virtuaaliteknologian keinoin.

Tarinakätilönä ja kouluttajana toimii tarinallistaja Anne Kalliomäki Tarinakone Oy:sta. Anne on tarinallistaminen -menetelmän kehittäjä ja hän toi tarinallistaminen -termin sekä tarinallistaja ammatti-nimikkeen liiketoiminnan kentälle yli 10 vuotta sitten. Anne on myös Visit Finland Akatemia valmentaja.

Anne KAlliomäki Tarinakoneesta kuvassa tarinalampaansa kanssa.

Etelä-Pohjalaisuuden myyntivaltit on nyt tunnistettu, on aika erottautua ja luoda asiakkaalle tarinakokemuksia yhdessä. Työpajat ovat maksuttomia ja ne järjestetään paikan päällä Hotelli Alma, kokoustila Salongissa (ei Teams-yhteyttä). 

Ilmoittaudu mukaan 23.4. mennessä alla olevasta linkistä.

Lisätietoja:

Noora-Mari Syväluoma
XR-teknologiat osana matkailijan asiakaspolkua -hanke
SeAMK – Seinäjoen ammattikorkeakoulu
+358 40 830 4019 | noora-mari.syvaluoma@seamk.fi